Associació de Sant Jordi

Fiesta de Moros y Cristianos de Alcoy

La Sala Fernando Cabrera del MAF acull una mostra que recull el procés creatiu de la portada de la revista de Festes de 2021

h

 

El Museu Alcoià de la Festa, rep des d'aquest dissabte 17 d'abril en la sala Fernando Cabrera una exposició de panells en els que l'autora de la revista de la Festa de 2021, Núria Fuster, desglossa el procés creatiu de la composició que presideix la publicació.
Es tracta d'una sèrie de pòsters fotogràfics en els quals s'explica al detall i amb el suport de textos com Fuster idea i materialitza eixa portada amb objectes i elements quotidians que adapta i converteix en un bodegó molt fester.
En paraules de la mateixa Fuster, "m'interessava que la portada tinguera eixe pes elegant i clàssic que de per si té la Festa amb la seua tradició, i el diàleg entre la innovació i el passat".
Pel que fa a la portada, Fuster l'explica desvetlant el pes de cada objecte que la compon. "El trípode està vinculat a la "cadira" del dia de les Entrades, com un dispositiu d'observació. La tela com a material de creació, és de les coses que més ens fascina, així com el significat que té com a material sumat a la tradició tèxtil que té Alcoi".
L'exposició, en la que trobem un vídeo editat amb testimonis de l'autora, que resideix a Berlín, es pot visitar en el MAF, en horari habitual::

  • Dimarts-Dissabtes: 10.00 - 14.00 hores i de 16.00 fins les19.00 hores

  • Diumenges i festius: 11.00 - 14.00 hores.

  • Dilluns: TANCAT