Associació de Sant Jordi

Fiesta de Moros y Cristianos de Alcoy

Firma conveni UPV-ASJ

h

Després d’anys de col·laboració puntual entre la Universitat Politècnica de València, la majoria amb el campus d’Alcoi, i l’Associació de Sant Jordi d’Alcoi, finalment el 21 de febrer es va firmar un conveni de col·laboració entre ambdues entitats.

D’una part, el Rector Magnifico D. Francisco José Mora Más, representat en l’acte pel Director del EPS d’Alcoy D. Juan ignacio Torregrosa López, i de l’altra el President D. Juan José Olcina Navarro, van protocol·litzar la firma del conveni en el saló d’actes del Casal de Sant Jordi.

 

Moments abans, alumnes i professors de la UPV van visitar les instal·lacions del MAF i del Casal. Aquestes instal·lacions estan, a partir de la firma del conveni, a disposició de l’alumnat i professors de la Universitat, que alhora també cedeix els seus espais per la realització d’actes propis de l’Associació.

Formalitzat el conveni, i després d’una paraules del director d’EPSA i del President de l’Associació de Sant Jordi, els presents van passar al pati del MAF, on van gaudir d’unba vetllada de germanor amenitzada per la banda de l’EPSA. Els assistents, membres de l’Assemblea General de l'Associació, alumnes i professors de l’EPSA, van poder gaudir d’un assaig.

Esperem que aquest tipus de col·laboració siga extensiva a altres entitats. En aquest sentit està treballant la Junta Directiva de l’Associació de Sant Jordi